The best Side of tekirdağ prefabrik ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Bunun yanı sıra betonarme yapılarla karşılaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha uygun kalmaktadır. Prefabrik evler deprem bölgelerinde ve hobi evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik evler ve fiyatları edirne prefabrik ev modelleri Nova Prefabrik güvencesi altındadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan çanakkale prefabrik ev fiyatları dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda kırklareli prefabrik ev üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik evlerin prefabrik cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çok fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Bir diğer nokta kalite kontrol; geleneksel betonarme evler sahada inşaa edilirler. Bu nedenle birçok dış etkene maruz kalırlar bunun yanı sıra inşaat sürecinde kalite kontrol yapmak oldukça zordur.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem tekirdağ prefabrik de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Report this wiki page